2017 Yaz Tatili ne zaman başlayacak? Okulların kapanmasına kaç gün var?

2017 Yaz Tatili ne zaman başlayacak? Okulların kapanmasına kaç gün var?

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı tüm hızıyla devam ediyor. Öğrenciler ve öğretmenler bu yoğun gündem içinde yaz tatili hayalleri kurarak bir nebze de olsa rahatlıyor. Peki 2017'de okullar ne zaman bitecek? 2017 Yaz tatili ne zaman? İşte merak edilenler

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı'nın 2.Dönemi geçtiğimiz Şubat Ayı başlamıştı. MEB'in belirlediği programa göre Eğitim-Öğretim Yılı tüm hızıyla devam ediyor. Bahar Ayları'nın da giderek yaklaşması ile birlikte Öğrenci ve Öğretmenlerin yaz tatili hayalleri de arttı. Bazıları yaz tatili planlarını yapmaya başladı bile.

2.Dönem için okulların ilk sınav tarihlerinin de yaklaşması ve yoğun gündemi, öğrenci ve öğretmenlerin 2017 Yaz Tatili ne zaman? sorusunu sormasına neden oluyor. 2017 Okullar ne zaman kapanacak? sorusu da son derece gündemde.

2017 Okullar ne zaman bitecek?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın daha önce yayınladığı takvime göre okullar, eğer sürpriz bir gelişme yaşanmazsa, 9 Haziran 2017 Cuma günü sona erecek. Bu tarihte aynı zamanda öğrenciler 2.Dönem karnelerini de alacaklar.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.