2017 Sözleşmeli Öğretmen Atama Sonuçları | MEBBİS Öğretmen Atama Sonuçları

2017 Sözleşmeli Öğretmen Atama Sonuçları | MEBBİS Öğretmen Atama Sonuçları

Onbinlerce Öğretmen Adayı'nın heyecanla beklediği atamaların sonuçları 19 Temmuz 2017 itibari ile açıklanıyor. Peki Sözleşmeli Öğretmen Atama Sonuçları nasıl öğrenilir? MEBBİS Giriş ile Öğretmen Ataması sonuçları haberimizde...

Süreci uzun zamandır devam eden 20 bin öğretmen atamasında sona doğru yaklaşılıyor. 19 Temmuz akşamı itibari ile 20 Bin Öğretmen Atama Sonuçları açıklanmaya başlıyor. Öğretmen adayları başvuru, sınav ve mülakatların ardından görev yerlerini öğrenebilecek. Onbinlerce öğretmen, 2017 Sözleşmeli Öğretmen Atama Sonuçları MEBBİS üzerinden öğrenebilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen atamalar bugün itibari ile belli oluyor. Gelen açıklamaya göre Sözleşmeli Öğretmen Atama Sonuçları 19 Temmuz Çarşamba günü saat 16.30'da açıklanacak. Sözleşmeli Öğretmenlik Tercihleri 10 Temmuz ila 17 Temmuz 2017 tarihleri arasında alınmıştı. Bugün de öğretmen adayları nihayet görev yerlerini öğrenip, görevlerine başlayacaklar.

Sözleşmeli Öğretmenlik Atama Sonuçları MEBBİS Sorgu Ekranı

Sözleşmeli Öğretmen Atama Sonuçları Öğrenme Ekranı

Yukarıda verdiğimiz iki link üzerinden de Sözleşmeli Öğretmen atama sonuçları öğrenebilir. İkinci linkte MEBBİS hesabına gerek duymadan sadece T.C. Kimlik Numarası vasıtası ile Sözleşmeli Öğretmenlik Atama Sonucu öğrenilebilir.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.