2017 Ramazan Bayramı'na kaç gün kaldı? Ramazan Bayramı tarihi

2017 Ramazan Bayramı'na kaç gün kaldı? Ramazan Bayramı tarihi

11 Ayın Sultanı Ramazan içinde ilerlediğimiz şu günlerde Ramazan Bayramı için de vakit daralıyor. Ramazan Bayramı hem oruç ayının bitişi, hem de üç ayların bitişi olarak biliniyor. Peki 2017 Ramazan Bayramı'na kaç gün kaldı? 2017 Ramazan Bayramı tarihi...

2017 Ramazan Bayramı ne zaman? sorusu Ramazan Ayı'nın ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok kişi tarafından soruluyor. Tüm İslam Alemi'nde olduğu gibi ülkemizde de Ramazan Bayramları ayrı bir heyecan ve sevinç ile karşılıyor. Oruçlarımızı tuttuğumuz mübarek Ramazan ayı içinde ilerledikçe pek çok kişi Ramazan Bayramı'na kaç gün kaldı? sorusunu soruyor.

Ramazan Bayramı hem oruç ayının sona ermesi, hem de üç ayların bitmesi anlamına gelmektedir. Ramazan Bayramı 3 gün boyunca kutlanacak ve Mü'minler arası sevgi ve kardeşlik bağının güçlendiği zamanlar olacak.

27 Mayıs 2017 itibari ile Ramazan'ın ilk günü yaşandı. Aradan geçen 2 haftaya yakın süre, artık Ramazan Ayı'nın ortasına yaklaştığımıza işaret ediyor. Peki Ramazan Bayramı hangi gün? Ramazan Bayramı ne zaman? 2017 Ramazan Bayramı tarihi...

2017 Ramazan Bayramı'na kaç gün kaldı?

Takvimlere baktığımızda 2017 yılının Ramazan Bayramı 25 Haziran 2017 Pazar günü itibari ile başlayacak. 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günleri ülkemizde Ramazan Bayramı kutlanacak. Bu tarihler aynı zamanda resmi tatil olacak. Fakat 28 Haziran Çarşamba günü tüm çalışanlar tekrar mesai başı yapacak.

Ramazan'ın son orucu 24 Haziran 2017 Cumartesi günü tutulacak. Son sahur ve iftar da bu tarihte olacak.

2017 Ramazan'a 8 Haziran itibari ile 17 gün kalmış durumda.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.