2017 PÖH Alımları ne zaman yapılacak? 2017 PÖH Başvuru tarihleri açıklandı mı?

2017 PÖH Alımları ne zaman yapılacak? 2017 PÖH Başvuru tarihleri açıklandı mı?

Polis Özel Harekat Alımları, PÖH olmak isteyen gençlerin merakla beklediği zaman dilimi olma özelliği taşıyor. 2017 Yeni PÖH Alımları ise pek çok kişinin merak konusu. Yeni PÖH Alımı olacak mı? 2017 PÖH Alımları ne zaman?

2017 Polis Özel Harekat Alımları konusunda pek çok kişi heyecanlı. 2016'da başlayan 20.Dönem PÖH Alımları gerçekleşti. Seçilen PÖH Adaylarının eğitimi devam ediyor ve sona doğru yaklaştı. Bu da Yeni PÖH Alımı ne zaman? sorularını tekrar canlandırdı. 2017 Polis Özel Harekat Başvuru tarihleri merak konusu oldu. Beklenen açıklama ise net olmasa da geldi.

Alımları Polis Akademisi'ne bağlı POMEM'ler tarafından yürütülen Polis Özel Harekat için geçtiğimiz yıl yoğun bir başvuru ve mülakat dönemi yaşanmıştı. Rekor sayıda gelen başvuruların ardından başlayan mülakatlarda adaylar önce PÖH Parkuru'na sokulmuş, bu aşamayı geçenler ise sözlü mülakata tabi tutulmuştu. Sözlü Mülakat sonrası kabul edilenler açıklanmış ve eğitimlere geçilmişti.

2016'nın PÖH Alımları bitti. Alımların ardından yeni PÖH Başvuruları için pek çok genç heyecan duyuyor. Geçtiğimiz yıl Mülakattan geçemeyenler veya başvuruları kaçıranlar da bu yıl yapılacak Polis Özel Harekat Başvuru tarihlerini merak etmeye başladı.

2017 PÖH Alımları ne zaman?

2017 Polis Özel Harekat Başvuruları tarihi konusunda yeni bir açıklama gelmese de, yakın zamanda olacağına dair Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu'ndan açıklama geldi. Kütükoğlu'nun açıklamaları şöyle;

21. Dönemde 12 bin polis öğrencisi alınacak ve polis alımları 20. dönem POMEM eğitimleri bitmeden yapılacak.’’

Açıklama ile anlaşılıyor ki, 5 ay sürecek eski PÖH Eğitimleri bitmeden, Yeni PÖH Alımları için başvurular açıklanacak. Bu da 2017 Aralık'tan önce yeni PÖH Başvuruları başlayacak anlamına geliyor.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.