2017 LYS Tercih Sonuçları açıklandı mı? LYS Tercih Sonucu Sorgulama

2017 LYS Tercih Sonuçları açıklandı mı? LYS Tercih Sonucu Sorgulama

LYS Tercih İşlemleri sonrası milyonlarca üniversite adayı LYS Tercih Sonuç Sorgulama için açıklama bekliyor. 2017 LYS Tercih Sonuçları açıklandı mı? sorusu için gözler ÖSYM'de. LYS Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak?

26 Temmuz'da sona eren 2017 LYS Tercihleri, ÖSYM tarafından yapıldı. Üniversite adayları iyi bir bölüme girebilmek için Üniversite Tercihleri yaptılar. İyi bir bölüm tercih etmek LYS Tercihlerinin en zor ve en önemli kısmıydı. İyi bir gelecek isteyen üniversite adayları tercihlerinde öncelikle bunu göz önüne aldılar.

LYS Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu ise 26 Temmuz'dan sonra milyonlarca üniversite adayının merak konusu olmuş durumda. Öğrenciler tercih ettikleri bölümün tutup tutmayacağını öğrenmek için 2017 Üniversite Tercih Sonuçları'nı merak ediyor.

2017 LYS Tercih Sonuçları açıklandı mı?

31 Temmuz 2017 itibari ile 2017 Üniversite Tercih Sonuçları henüz açıklanmamıştır. Geçtiğimiz yıl benzer dönemlerde alınan tercihler göz önüne alındığında, 2017 LYS Tercih Sonuçları için 2 Ağustos 2017 tarihi işaret ediliyor. Kesin olmasa da sonuçlar 2 Ağustos veya sonraki bir iki gün açıklanabilir.

Üniversite kayıt işlemleri ise 14 Ağustos 2017 tarihinde başlayıp, 18 Ağustos 2017 tarihinde sona erecek. 2017 LYS Tercih Sonucu Sorgulama ise açıklandığı an Risale Haber'de olacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.