2017 LYS-4 Felsefe testi yorumları (zor muydu? kolay mıydı?)

2017 LYS-4 Felsefe testi yorumları (zor muydu? kolay mıydı?)

Milyonlarca Üniversite adayının aylardır hazırlıklarını sürdürdüğü LYS maratonu bugün, yani 10 Haziran Cumartesi itibari ile başladı. Öğrenciler LYS-4 Sosyal Bilimler sınavı çıkışı 2017 LYS-4 Yorumlarını arıyor. 2017 LYS Felsefe testi nasıldı? zor muydu?

Üniversitelerin 4 yıllık Lisans bölümlerinde yer almak isteyen Üniversite adaylarının katılımı ile iki haftasonu içinde 5 oturum şeklinde düzenlenecek olan 2017 LYS sınav maratonu 10 Haziran 2017 Felsefeinde saat 10.00'da başlayan LYS-4 Sosyal Bilimler ile başladı.

Bölümün en önemli testlerinden biri de Felsefe testi olacak. Sınav'da Felsefe'ten 24 soru çözülecek. 24 sorunun 8'i Psikoloji, 8'i Sosyoloji ve 8'i mantık sorusu olacak. Sözel öğrencilerinin katılımı ile yapılan sınavın ertesinde LYS-4 Felsefe soruları zor muydu? LYS-4 Felsefe soruları kolay mıydı? gibi soruların yanıtları son derece kritik olacak.

2017 LYS-4 Felsefe testi Yorumları, bugün düzenlenen LYS-4 sonrası Üniversite adaylarının hem kendi sınavlarını, hem de diğer üniversite adaylarının sınavlarını değerlendirme şansı tanıyacak.

Sosyal Bilimler bölümünde her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere Felsefe, Coğrafya, Felsefe ve Din Kültürü Ahlak Bilgisi derslerinden sorular soruldu. 80 soru için adaylara 135 dakika süre verildi. Sınavda Felsefe'te 44, Coğrafya'da 14, Felsefe-Din Kültürü bölümünde ise 32 soru soruluyor.

Peki 2017 LYS Felsefe nasıldı? 2017 LYS-4 Felsefe zor muydu? 2017 LYS Felsefe testi Yorumları siz değerli adaylar tarafından yazılıyor ve tartışılıyor.

Siz değerli okuyucularımız, sınavın ardından altta bulunan yorum bölümüne sınav ile ilgili  görüşlerinizi, sınavınızın nasıl geçtiğini, soruların zorluğunu yazabilirsiniz. Bu şekilde hem sizin, hem de rakiplerinizin sınavlarının nasıl geçtiğini öğrenebilirsiniz.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.