2017 KPSS Sınav Giriş Belgesi yayınlandı mı? KPSS Lisans Sınav yerleri

2017 KPSS Sınav Giriş Belgesi yayınlandı mı? KPSS Lisans Sınav yerleri

2017 KPSS için artık sadece sayılı günler kaldı. Çalışmalarına hız veren memur adayları, KPSS Lisans sınav giriş belgesi almak için de gün sayıyor. 2017 KPSS Sınav yerleri açıklandı mı?

2017 KPSS Lisans sınavı 21 Mayıs 2017 tarihinde ÖSYM'nin gözetiminde, belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. Memur olmak isteyen binlerce Lisans mezunu memur adayı, KPSS 2017 Sınav giriş belgeleri yayınlandı mı? sorusunu soruyor.

KPSS Lisans sınav yerleri, adayların sınav giriş belgeleri üzerinde yerini alacak. Adaylar giriş belgeleri üzerinde sınava girecekleri yer, salon ve sıra bilgilerini öğrenecekler.

2017 KPSS Lisans giriş belgeleri yayınlandı mı? 2017 KPSS Sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? 2017 KPSS Sınav giriş yerleri merak ediliyor.

2017 KPSS Lisans Sınav Giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak?

2017 KPSS Lisans sınavı 21 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak. 2017 KPSS Alan bilgisi testi 28 Mayıs tarihinde yapılacakken KPSS ÖABT'nin de tarihi 16 Temmuz olarak belirlendi.

3 Mayıs itibari ile KPSS Sınav giriş belgesi henüz yayınlanmadı. Belgelerin sınava 1 hafta kala açıklanması gerekiyor.

Adaylar sınav giriş belgelerini https://ais.osym.gov.tr/yetki/giris adresi üzerinden öğrenebilecekler. Adayların KPSS Lisans giriş belgesi alabilmesi için T.C. Kimlik Numarası ve aday şifrelerini girmesi gerekmektedir.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.