2017 AÖF Vize Sonuçları açıklanma tarihi | 2.Dönem AÖF Vizeleri

2017 AÖF Vize Sonuçları açıklanma tarihi | 2.Dönem AÖF Vizeleri

29-30 Nisan tarihlerinde yapılan Açıköğretim Fakültesi Vizeleri yapıldı. Yüzbinlerce AÖF Öğrencisi 2.Dönem Vizelerine girdi ve beklemeye koyuldu. 2.Dönem AÖF Vize Sonuçları için tarih bekleniyor.

Referandum nedeniyle gecikmeli olarak 29 Nisan 2017 ve 30 Nisan 2017 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Fakültesi 2.Dönem Vize sonuçları merak konusu oldu. Sınavdan çıkan öğrenciler, bu yorucu sınavın ertesinde 2017 AÖF Vize Sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunu soruyor.

4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü AÖF Vizeleri, AÖF 2.Dönem sonu sınavları öncesi pek çok öğrenci için son derece kritik önem taşıyor. Artık AÖF sınavları her zamankinden daha zor. AÖF Diploması elde etmek isteyen Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, uzun zamandır çalıştıklar vizelere dün itibari ile nihayet girdi. Şimdi ise 2017 AÖF Vizelerinin açıklanma tarihi merak konusu.

2017 AÖF Vize Sonuçları ne zaman açıklanır?

ÖSYM tarafından AÖF 2.Dönem Vizeleri Sonuçları'nın ne zaman açıklanacağı konusunda bir açıklama gelmiş durumda değil. Fakat önceki yıllara göz attığımızda, sonuçların genellikle 15 gün ila 30 gün bir süre içinde açıklandığı görülüyor. Bu nedeniyle 2 hafta içinde sonuçlar için konuşulabilir.

Öğrenciler ÖSYM tarafından düzenlenen ve açıklanacak olan AÖF Vizelerinin sonuçlarını e-kampüs sistemi üzerinden öğrenebilecek.

AÖF 2.Dönem Sonu Sınavları ise 3 Haziran 2017 ile 4 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.