2017 AÖF Final Sonuçları açıklandı mı?

2017 AÖF Final Sonuçları açıklandı mı?

AÖF Bahar Dönemi Final Sınavları üzerinden bir hayli zaman geçti. Üniversite eğitimini açıktan alan binlerce kişi 2017 AÖF 2.Dönem Final Sonuçları'nı heyecanla bekliyor. AÖF Bahar Dönemi Finalleri'nin sonuçları ne zaman açıklanacak?

3-4 Haziran 2017 tarihlerinde yapılan Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi Final Sınavları'nın üzerinden 10 gün süre geçti. Binlerce AÖF Öğrencisinin ter döktüğü bahar dönemi finallerinin ardından AÖF'nin eğitim-öğretim yılı sona ermişti. Peki AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi'ne bağlı Açıköğretim Fakültesi sayesinde binlerce kişi açıktan Üniversite eğitimlerini tamamlamaya çalışıyor. Her yıl 2 dönem olan AÖF eğitim-öğretim yılı, 2 dönem içindeki vize ve final sınavları ile tamamlanıyor.

2017 AÖF 2.Dönem Final Sonuçları açıklandı mı?

13 Haziran 2017 itibari ile 2017 AÖF Bahar Dönemi Final Sonuçları henüz açıklanmış durumda değil. Konu ile ilgili Anadolu Üniversitesi'nden net bir açıklama gelmese de, sınavların sonuçlarının 1 hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar açıklandığı an https://ogrenci.anadolu.edu.tr adresi üzerinden ilan edilecek. Adaylar ayrıca Android ve iOS telefonlar için yapılan Anadolu Uygulaması ile sonuçlara anında erişim sağlayabilecekler.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.