2017 Anneler günü hangi gün? Anneler günü ne zaman?

2017 Anneler günü hangi gün? Anneler günü ne zaman?

Anneler günü, İslam Dini için de kutsal olan Annelerimizin hatırlandığı ve çeşitli hediyeler ile mutlu edildiği bir tarih olma özelliği taşıyor. Mayıs Ayı'nın ikinci haftası içinde olduğumuz şu günlerde 2017 Anneler günü ne zaman? sorusu merak ediliyor.

Anneler günü hangi gün? sorusu Mayıs ayının ikinci haftası içinde ilerlediğimiz şu günlerde binlerce kişinin merak konusu olmuş durumda. Dinimiz için de çok ehemmiyetli olan Annelerimizin hediyeler ile mutlu edildiği bu güzel günün tarihi pek çok evlat tarafından merak ediliyor. 2017 Anneler günü ne zaman?

Anneler günü her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanmaktadır. Anneler için çeşitli hediyeler almak veya hazırlamak isteyenler bu güzel günün yaklaşması ile elini çabuk tutmak zorunda.

Elbette bizleri yetiştiren ve sevgisini veren Annelerimizi sadece 1 gün değil, her gün hatırlamak evladır. İlk kez 1908 yılında kutlanmaya başlanan Anneler Günü, 100 yılı aşkın bir süredir her ülkede farklı tarihlerde kutlanıyor. Kutlamaların temeli ise Amerika Birleşik Devletleri'ne dayanıyor.

2017 Anneler Günü ne zaman?

Annelerin çeşitli hediyeler ve güzel sözler ile mutlu edileceği bu güzel gün için sadece 5 gün kalmış durumda. 2017 Anneler günü 14 Mayıs 2017 Pazar günü kutlanacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.