20 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 bin öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Atamaları MEB tarafından yapılacak sözleşmeli öğretmenler gözlerini atama sonuçlarına dikti. Tercih sürecinin bitmesi ile adayların aklında sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu var.

Şubat ayının gelip çatması ile on binlerce öğretmen adayı atama sonuçlarını beklemeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 20 bin öğretmen ataması sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ne zaman?

Geçtiğimiz haftalarda biten tercihlerin ardından öğretmen adaylarının da heyecanı başladı. Yapılacak alımlarda en çok sınıf öğretmenliği, ingilizce öğretmenliği ve din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği tercih edilecek. 

20 bin öğretmen ataması sonuçları ne zaman yayınlanacak?

Normal şartlarda öğretmen atamasının bugün, yani 7 Şubat 2019'da yapılması bekleniyordu. Fakat gelen bir son dakika haberine göre atamalar yarına ertelenmiş durumda.

Atama sonuçları 8 Şubat 2019 Cuma günü yayınlanacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarın kendisinin de katılacağı atamaların saat 10.00'da yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.