2.Dönem TEOG sonuçları açıklandı mı? (2017)

2.Dönem TEOG sonuçları açıklandı mı? (2017)

TEOG, yılda iki dönemde iki kez gerçekleştirilen ve ilköğretim son sınıf öğrencilerinin ortaöğretim kurumlarına girebilmesi için yapılan sınavdır. 2.Dönem TEOG Sınav Sonuçları merak ediliyor. 2.Dönem TEOG Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) her yıl Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yılda iki defa yapılan sınavdır. İyi bir Lise eğitimi almak isteyen ilköğretim son sınıf öğrencileri her yıl bu zorlu sınavlarda ter döküyor. 2017 yılı 2.Dönem TEOG Sınavları geçtiğimiz haftalarda yapıldı. Sene sonunun da yaklaşması ile birlikte öğrenciler 2017 2.Dönem TEOG Sınav Sonuçları açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

2.Dönem TEOG Sonuçları ile birlikte öğrencilerin yıl sonu başarı ortalamaları ve iyi bir lise eğitimi için aldıkları puanlar belirlenecek. Bu da öğrenciler için son derece kritik. TEOG Sonuçları ile öğrenciler iyi bir geleceğe ilk adımı atmak istiyor.

TEOG Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017)

TEOG 2.Dönem Sınav Sonuçları milyonlarca ilköğretim öğrencini heyecanlandırıyor. Okullar bu yıl 9 Haziran 2017'de sona erecek. Peki 2.Dönem TEOG Sonucu ne zaman açıklanacak?

TEOG Sonuçları genellikle okulların kapanması 6 ila 7 gün kala açıklanıyor. Bu nedenle 2.Dönem TEOG Sınavlarına ait sonuçların 31 Mayıs veya 1 Haziran'da açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında anında e-okul üzerinde ulaşılabilir olacak. Bu nedenle sonuçlar açıklandığında e-okul vbs hesabınızı kontrol edin.

Sonuçlar öncesinde TEOG Puan Hesaplama için TIKLAYINIZ

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.