18 Mayıs 2017 yarım gün mü?

18 Mayıs 2017 yarım gün mü?

19 Mayıs 2017 Cuma günü Türkiye genelinde okullar ve resmi kurumlar tatil yapacaklar. Fakat her resmi tatil öncesi sorulan soru tekrar gündeme geldi. 18 Mayıs Perşembe günü yarım gün olacak mı? 18 Mayıs'ta okullar yarım gün mü? 18 Mayıs yarım gün mü?

19 Mayıs günü her yıl ülkemizde Resmi tatil olarak kutlanmaktadır. 19 Mayıs günü okullar ve resmi daireler kapalı olacak. Bu yıl da 19 Mayıs günü Cuma'ya denk gelecek. Öğrenciler, öğretmenler ve memurlar haftasonu da dahil 3 gün tatil yapacaklar. Fakat konu ile ilgili bir diğer merak edilen ise 18 Mayıs yarım gün mü? sorusunun yanıtı oldu.

Bazı zamanlar Resmi Tatil öncesi yarım gün olabilmekte. Bu da okulların ve resmi dairelerin öğleden sonrası kapalı olması anlamına geliyor. Peki 18 Mayıs'ta okullar yarım gün mü?

18 Mayıs 2017 yarım gün tatil olacak mı?

Gençlik ve Spor Bayramı'nın kutlanacağı 19 Mayıs Cuma'dan önce, yani 18 Mayıs 2017 Perşembe günü yarım gün tatil olmayacak. Konu ile ilgili Hükümetten resmi bir açıklama gelmiş durumda değil. Bu da 18 Mayıs günü okulların ve resmi dairelerin tam gün açık olacağını belli ediyor.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.