1 Ocak hangi güne denk geliyor? Yılbaşı okullar tatil mi?

1 Ocak hangi güne denk geliyor? Yılbaşı okullar tatil mi?

2017'nin son günlerine doğru yaklaşırken, 2018 öncesi vatandaşlar 1 Ocak Resmi tatili ne zaman? sorusuna yanıt arar oldu. 1 Ocak 2018 dünyanın her yerindeki gibi ülkemizde de tatil olacak.

Miladi takvime göre eski yılın geride kalıp, yeni bir yılın başlaması Yılbaşı olarak geçiyor. 1 Ocak tarihinde karşılanacak Yılbaşı aynı zamanda resmi tatil olma özelliği taşıyor. Milyonlarca kişi 1 Ocak resmi tatili ile büyük bir dinlenme fırsatı bulacak.

2017 yılı içinde pek çok resmi tatil haftasonuna denk geldi. Bu nedenle pek çok resmi tatil haftasonu tatili ile kaynadı. 2018'in ilk resmi tatili ise hafta içi olacak. Peki Yılbaşı hangi güne denk gelecek? 1 Ocak 2018 hangi gün? Yılbaşı'nda okullar tatil olacak mı? Yılbaşı resmi tatil mi? İşte merak edilenlerin yanıtları...

Yılbaşı hangi güne denk gelecek?

2017 yılının sona erip, 2018 yılının başlayacağı tarih en çok dinlenme fırsatı arayanları ilgilendiriyor. Tatil yapmak isteyenler sadece günler kalmış 1 Ocak için heyecanlı.

Takvimlere bakınca 1 Ocak 2018 tarihi;

Pazartesi gününe denk gelmektedir. Bu da tam 1 hafta sonra bugün tüm resmi kurumların tatil fırsatı edineceği anlamına geliyor. Yılbaşında okullar da resmi tatil yapacaklar.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.