Zeytinyağı 20 ilde tanıtılacak

Zeytinyağı 20 ilde tanıtılacak

Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması ve Tanıtım Projesi kapsamında 20 ilde yapılacak tanıtım faaliyetlerinin ilki 24-25 Ekim tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek.

Proje kapsamında Aydın KOSGEB Müdürü Sadik Ceylan'a ziyarette bulunan heyet adına açıklama yapan Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, "Sağlıklı ve bilinçli tüketici kitlesi oluşturmak istiyoruz" dedi.

Aydın KOSGEB Müdürü Sadık Ceylan'a Yapılan ziyarete; Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cengiz Ülgen, Yakup Er, Meclis Üyelerinden Mustafa Ahmet Şenel, Rıza Uyar ve Erkan Aslan katıldı.

Yapılan ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, İstanbul Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş. Ege İhracatçı Birlikleri ve Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı (UZZK) ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenmeye uygun görülen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması ve Tanıtım Projesi” kapsamında 20 ilde geçekleştirilecek olan tanıtım ve tadım faaliyetlerinin ilki 24-25 Ekim tarihlerinde Ankara Ankamall Avm’de, ikinci tanıtım etkinliğinin ise 28-29 Kasım tarihlerinde Samsun Piazza Avm’de gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Bosnalı, "Amacımız kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesidir. Katılımcılara tadım uzmanlarımız tarafından, kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek, sağlıklı ve bilinçli bir tüketici kitlesi oluşmasına bir nebze fayda sağlamak, zeytinyağı markalarının arttırılması ile iç pazar payının arttırılmasıdır" dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.