Yusuf Kaplan'dan atv sunucusu Esra Erol'a şeriat tepkisi

Yusuf Kaplan'dan atv sunucusu Esra Erol'a şeriat tepkisi

ATV'de program yapan Esra Erol'un şeriat sözleri tepki çekmeye devam ediyor

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, "Bu hanım sunucu, söylenen sözün ya ne anlama geldiğini bile anlamaktan âciz ya da fırsat bu fırsat diyerek şeriatı aşağılıyor!" dedi.

Kaplan'ın yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

"Esra Erol isimli bir kadın kuşağı programcısı bir program yapmış. Programda vatandaşın biri “Şeriatın kestiği parmak acımaz” diyor. Programın sunucusu hanımefendi, celalleniyor ve söylenen sözle zırnık kadar alakası olmayan saçma sapan bir tepki veriyor: “Şeriat Ortadoğu’da. Burada değil” diyor.

Bu hanım sunucu, söylenen sözün ya ne anlama geldiğini bile anlamaktan âciz ya da fırsat bu fırsat diyerek şeriatı aşağılıyor!

Söyleyecek söz bulamıyorum. Şeriatın kestiği parmak acımaz, lafı, hukukun önünde boynumuz kıldan incedir, demektir. Bunu anlamıyor mu yoksa derdi başka bir şey mi, bu sunucu hanımefendinin, bilmiyorum.

Bendeniz bu diyalogların geçtiği, sosyal medyada gördüğüm videoyu bir metin yazarak yayınladım.

Esra Erol’un bu toplumun dünyaya armağan ettiği adalet, hakkaniyet ve merhamet medeniyeti Osmanlı medeniyetinin kurucu dinamiğini ve ruhunu oluşturan şeriat gibi ulvî bir değeri aşağılayan videosunun ortalıkta dolaşan kopyasını yayınladım diye “telif hakkı ihlali” numarasıyla video kaldırıldı, ben de ceza yemişim!

Siz ne ruhsuz adamlarsınız!

Hem suçlusunuz hem de güçlü!

Allah’tan korkmaz mısınız siz?

Siz kimsiniz, bu ülkenin çocuğu değil misiniz?

Bu ülkenin çocuğu bu tahribatı yapar mı?

Allah’tan korkmaz mı, kuldan utanmaz mı?

Bu kadın kuşağı programlarının milletin ahlâkını ne kadar bozduğunu, Anadolu insanını ve değerlerini ne kadar aşağıladığını göremiyor olamazsınız!

Buradan ATV televizyon kanalının yöneticilerine sesleniyorum: O iğrenç kadın kuşağı programlarını kaldıracaksınız! Kaldırmazsanız sizin yakanıza yapışacağım Rabbimin huzurunda!

Esra Erol ve Müge Anlı ve de bilumum kadın kuşağı programlarını ve bu tür programları yayınlayan bütün televizyon kanallarını değerlerimizi ayaklar altına alan yapımları sebebiyle protesto ediyorum.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum