Yusuf Kaplan: Ayasofya’yı unutmadılar! Ya biz? Çoktan unuttuk bile!

Yusuf Kaplan: Ayasofya’yı unutmadılar! Ya biz? Çoktan unuttuk bile!

Bütün dünyada İslâm düşmanları Müslüman’a “Türk” diyor ve intikamını böyle alıyor

Risale Haber-Haber Merkezi

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Yeni Zelanda teröristinin silahının üstünde isimlere dikkat çekerek, "İstanbul’un fethini unutmadılar! Ayasofya’yı unutmadılar! Osmanlı’yı unutmadılar! Ya biz? Kim olduğumuzu çoktan unuttuk bile!" dedi.

Bu terör eyleminin rastgele, münferit bir eylem değil, iyi planlanmış, istihbarat örgütlerinin işi bir eylem olduğunun anlaşıldığını belirten, Kaplan, "O yüzden bu terör eyleminin Türkiye’yi hedef alan boyutları aslâ tesadüfî olamaz. Yeni Zelanda’da kurşun masum Müslümanlara sıkıldı ama silah Türkiye’ye doğrultuldu! Bunu göremeyen ya salaktır ya da asalak! Teröristin silahlarına yazdığı mesajlara iyi bakın, göreceksiniz bunu! Yeni Zelanda’daki katliamda Haçlı ruhu hortladı -kelimenin tam anlamıyla!" şeklinde yazdı.

İstanbul’un fethini unutmadılar! Ayasofya’yı unutmadılar! Osmanlı’yı unutmadılar!

Teröristin yayınladığı bildiride yer alan İstanbul, Ayasofya, Erdoğan ve Türkiye cümlelerine dikkat çeken Kaplan, yazısını şöyle sürdürdü:

"Silahın üzerinde “Türk Yiyici” (Turkofagos) yazıyor. Şarjörlerden birinin üzerinde, II. Viyana Kuşatması’nın tarihi, 1683, var.

Diğerlerinde ise, Murad Hüdavendigâr’ı şehit eden Sırp Miloş Obiliç’in ismi yazıyor Kiril alfabesiyle.

Terörist, Sırpça şarkı dinliyor. Çetnik şarkısı bu. Şarkıda şöyle deniyor: Karaciç, Sırplarına yol göster, kimseden korkmadıkları görülsün. Dikkat edin Ustaşa’lar (Hırvatlar), dikkat edin Türkler!”

Teröristin yazdığı isimler şunlar: Miloş Obiliç, Marko Popoviç, Stefan Lazar, Bajo Pivljanin, Novak Vujosevic, Serban Kantakuzin, Edvard Kodrington, Marko Bragadin...

Hepsinin ortak yanı, Osmanlı’ya karşı mücadele etmiş olmaları.

İslâm düşmanları Müslüman’a “Türk” diyor

İstanbul’un fethini unutmadılar! Ayasofya’yı unutmadılar! Osmanlı’yı unutmadılar! Ya biz? Kim olduğumuzu çoktan unuttuk bile!

Bütün dünyada İslâm düşmanları Müslüman’a “Türk” diyor ve intikamını böyle alıyor. Sen unutsan da Türk olduğunu düşman unutmaz.

Türkler, müslüman olduktan sonra hem İslâm tarihinin kaderini değiştirdiler hem de dünya tarihinin akışını değiştirdiler. Dünyaya adaletin, hakkaniyetin, hakkın, hukukun, barış içinde bir arada yaşamanın, medeniyetin ne demek olduğunu öğrettiler.

O yüzden Türkiye, dünyanın ruhu, mazlumların umudu, zorbaların kabusu oldu.

Bunu bizden de çok iyi biliyor Batılı emperyalistler ve barbar çocukları! O yüzden Türkiye’yi dize getiremedikleri (İslâm’dan, İslâmî medeniyet iddialarından uzaklaştıramadıkları) sürece, zorba düzenlerinin sürmeyeceğinin farkındalar.

ayasofya_banner.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum