Yusuf İslam: Hazreti Muhammed'in (asm) sözünü yerine getirmek için konser veriyorum

Yusuf İslam: Hazreti Muhammed'in (asm) sözünü yerine getirmek için konser veriyorum

İslam, Türkiye konserlerinin gelirini Yusuf İslam Vakfı girişimi "Barış Treni"ne (Peace Train) bağışladığını bildirdi

"Türkiye Kültür Yolu Festivalleri" kapsamında konser vermek üzere Türkiye'ye gelen İngiliz müzisyen Yusuf İslam, Anadolu Ajansı (AA) podcast yayınına konuk oldu.

Cat Stevens ismiyle yaptığı albümlerle 1960 ve 1970'li yıllara damga vuran, 1977'de Müslüman olmayı seçen ve "Yusuf İslam" adını alan sanatçı, Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Enis Peru ve Proje Yönetim Koordinatörü Oğuz Karakaş tarafından karşılanan İslam, AAtölye'de podcast yayınına katıldı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

Uzun süredir Türkiye'de konser vermek istediğini, bunu yerine getirdiği için çok mutlu olduğunu ve kendisini rahat hissettiğini belirten İslam, "Türkiye'de konser verme sözümü yerine getirdiğim için çok mutluyum." dedi.

Türkiye konserlerinin gelirini Yusuf İslam Vakfı girişimi "Barış Treni"ne (Peace Train) bağışladığını bildiren İslam, Hazreti Muhammed'in (asm) "Aç olanları doyurun" hadisine uyarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştığı projeyi daha fazla konser vererek genişletmek istediğini söyledi.

HAZRETİ İBRAHİM'İN KABE'Yİ İNŞA EDERKEN ÇIKTIĞI MAKAM

İngiltere'de "Maqam Centre" adını verdikleri bir merkez olduğunu anlatan İslam, "Burası Hazreti İbrahim'in Kabe'yi inşa ederken çıktığı makamdan adını alıyor. Orayı güzel bir merkez haline getirmek istiyoruz ve Türkiye'de gördüğümüz binalardan ilham aldık. Ayrıca bize yardım eden Türk bir mimarımız da var." diye konuştu.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum