Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi ne zaman başlayacak?

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi ne zaman başlayacak?

2015 Ramazan ayında TRT1 ekranlarında yayınlanan dizi ekranlara geri dönüyor. Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi karakterleri ve replikleriyle izleyicinin gönlüne taht kurmuştu...

İsmail Aybey’in haberi
RİSALEHABER - Geçtiğimiz Ramazan ayında TRT 1'de yayınlanan ve seyircilerden gelen yoğun istek üzerine devamına karar verilen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin Ocak ayında başlayacağı belirtildi. Fakat, tam gün belirtilmemesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

TRT1 ekranlarında fragmanı yayınlanan ve resmi sosyal medya hesaplarından Ocak ayında başlayacağı bildirilen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi bu ay – 2016 Ocak- izleyiciler ile buluşacak.

Geçtiğimiz Ramazan ayında TRT 1'de yayınlanan ve izleyicinin yoğun ilgisini kazanan dizi ve usta oyuncu Payidar Tüfekçioğlu'nun, Tapduk Emre karakteri ile gösterdiği performans, büyük beğeni toplamıştı. Sosyal medyada, Tapduk Emre'nin cümleleri, tüm fanlar tarafından paylaşılabilir bir hal almıştı.

İzleyicilerin ilgisini ve ısrarlarını göz ardı etmeyen TRT yönetimi, dizinin devam etmesi kararı aldı. Ramazan ayında günlük olarak yayınlanan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi, bu ay itibari ile haftalık dizi olarak yayın hayatına devam edecek.

Bununla birlikte Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinin yayın günü ve saatinin halen belirtilmemesi soru işaretine neden oldu. İzleyici, dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum