Yozgatta sürücüler ucuz LPG'ye akın ediyor

Yozgatta sürücüler ucuz LPG'ye akın ediyor

İç Anadolu Bölgesinde en yüksek fiyattan LPG kullanan Yozgatlı sürücüler, Erk petrol istasyonunun fiyatları düşürmesiyle birlikte sürücülerin yoğun ilgisini gördü.

Yozgat merkezde LPG fiyatlarının ilçeler ve çevre illere göre 30-35 kuruş yüksek fiyata satılmasından sürekli şikayet eden sürücüler, LPG fiyatlarının 1.99 kuruştan satışa sunan petrol istasyonuna akın etti.

Erk Petrol İstasyonundan LPG alan Musa Çalışkan isimli araç sahibi, çevre il ve ilçelere göre Yozgat’ta LPG fiyatlarının çok yüksek olduğunu belirterek, “Buradan 30 kilometre Sorgun’a gidiyorsun LPG fiyatları 1,90-2 TL satılırken, Yozgat merkezdeki petrol istasyonlarından 2.20-2.40 TL’den aşağı alamıyorsun. Yine Ankara’ya gidiyorsun, Çorum’a gidiyorsun fiyatlar düşük. Yozgat’ta fiyatlar çok yüksek tutuluyor. Ankara Caddesi mevkiinde Erk petrol istasyonu LPG’yi 1.99 TL’den sattığını öğrendik, biz de buraya geldik, LPG’yi buradan alıyoruz. Yozgatlının sesine kulak verip ucuz LPG sunan Erk petrol istasyonuna ve sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.
Başka bir vatandaş ise, Yozgat’ta çevre il ve ilçelere göre LPG fiyatlarının çok pahalı olduğunu belirterek, “Litrede 30-35 kuruş fazla ödüyoruz. Burada Erk Petrolde LGP’nin düşük olduğunu duyunca buraya gelip depomu doldurdum. Her nedense Yozgat her şeyi pahalı kullanıyor, LPG’yi de pahalı kullanıyorduk. Fiyatlarda indirim yaptığı için Erk Petrol'e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yozgatlı sürücülere ucuz LPG sunan Erk Petrol İşletmecisi Mehmet İhsan Varol, kendilerinden LPG alan sürücülerin genelde Yozgat’ta LPG fiyatlarının çok yüksek olduğundan yakındıklarını belirterek, “Bizde vatandaşımızın bu yakınmalarını dikkate alarak az kar edip sürücülerimize yardımcı olmak istedik. LPG fiyatlarımız şu an itibari ile 1. 99’dan satılmaktadır. Yapılan bu indirimden dolayı yoğun ilgi görüyoruz, sürücülerimiz teşekkür ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri üzerinde çalışmalar yürütüyoruz. Kaliteli yakıtı daha uygun fiyatlara vermek için özen gösteriyoruz. Müşterilerimize daha fazla hizmet etmeye gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.