Youtube'daki videolar nasıl indirilir?

Youtube'daki videolar nasıl indirilir?

Youtube'daki videolara daha kolay erişmek veya internet kotanızı doldurmamak için Youtube'daki videoları indirebileceğiniz birden fazla yöntem var.

Günümüzde internette olan bir videoyu indirmek aslında çok gerekli değil. Sonuçta herhangi bir cihaz ve internet bağlantısıyla bu içeriğe ulaşmak mümkün olabiliyor. Ancak bazı videolar koleksiyon için indirilmek istenebiliyor. Özellikle YouTube üzerinden izlenen içerikler bazen arama sonuçlarında görüntülenemeyebiliyor. Bu nedenle kullanıcılar bu videoları cihazlarında saklamak istiyor.

YouTube izlediğiniz videoları indirmenize izin veren bir platform değil ne yazık ki. Ancak YouTube Premium üyeliği olanlar bazı videoları indirebiliyor. Şimdi size birkaç farklı yöntemle YouTube videolarını nasıl indirebileceğinizi açıklıyoruz.

YouTube’un ücretsiz versiyonunda videoları indirmenin hizmet şartlarına aykırı olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca YouTube videolarını indirme yöntemlerinde spam yazılımı ve reklamlarla boğuşmak gerekebilir. Bu nedenle bazı tehlikeler olabileceğini de belirtelim.

YouTube Premium edinin

İlk olarak en basit seçenekle başlıyoruz. YouTube Premium satın alarak platformdaki videoları çevrimdışı olarak izleyebilirsiniz. Cihazınıza indirdiğiniz videolardaki çevrimdışı izle seçeneğini tıklamanız yeterli olacaktır.

Bu özellik ancak sadece mobil cihazlarda geçerli. YouTube uygulamasını indirdiğiniz cihazlar üzerinden çevrimdışı izleme seçeneğinden faydalanabiliyorsunuz. Ancak bilgisayarınızda böyle bir seçenek mevcut değil.

YouTube Premium’un Türkiye fiyatı 16.99TL olarak belirlendi. Ancak YouTube Premium’un aile paketiyle 5 kişi aynı anda bağlanabilen versiyonu aylık 25.99TL fiyata sahip.

4K video indirici

YouTube, Vimeo, Facebook gibi sayfalarda yer alan videoların yüksek çözünürlüklü olması takıntınız varsa bu hizmet sizin için çözüm olabilir.

Uygulama macOS, Windows ve Ubuntu gibi farklı işletim sistemlerinde çalışıyor. Ayrıca video indirmek dışında farklı seçenekler de sunuyor. Örneğin, YouTube'dan tüm oynatma listelerini ve kanalları kaydedebilir, videoları bir YouTube kanalından otomatik olarak indirilecek şekilde planlayabilir ve videoları çeşitli video / ses biçimlerinde (evet, hatta 4K veya 8K videolar) kaydedebilirsiniz.

Video indirme işlemi için YouTube linkini kopyalayıp uygulamaya yapıştırabilirsiniz.

Uygulamanın ücretsiz versiyonu reklamlar içeriyor ve oynatma listesi sayısını sınırlayabilir.

Uygulama marketlerden 4K video downloader ismiyle uygulamayı indirebilirsiniz.

Çevrimiçi hizmetler

YouTube ve diğer sosyal mecralarda yer alan videoları indirmek için internette onbinlerce websitesi bulunuyor. Bu sayfalardan bazıları reklamlar gösterirken bazıları da zararlı yazılımlar gönderebiliyor. Bu nedenle bu tür sayfalardan video indirecekseniz oldukça dikkatli olmanızı öneriyoruz.

KAYNAK: HABER7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.