YouTube 'beğenmeme' sayısını gizliyor

YouTube 'beğenmeme' sayısını gizliyor

YouTube, içerik üreticilere yönelik bir tasarımı test etmeye başladı. Yeni tasarımda videoların 'beğenmeme' sayısı gizli tutuluyor.

Dünyanın en büyük video içerik platformu olan YouTube, içerik üreticiler için yeni deneysel çalışmalara imza atıyor. Kanal sahiplerinin olumsuz etkilenmemesini isteyen YouTube, videolardaki ‘dislike’ yani beğenmeme sayısını gizleyen bir tasarımı test etmeye başladı.

YouTube’un paylaştığı Twitter gönderisine göre, ‘beğenmeme‘ sayısının platformda gizlenmesi şöyle görünecek:

Videoları yükleyenler, YouTube Studio üzerinde videolarına gelen beğenme ve beğenmeme sayılarının oranlarını görmeye devam edebiliyor. YouTube bu özelliği test etmesinin nedenini "İçerik oluşturucuların beğenmeme kampanyaları hakkındaki geri bildirimlerine yanıt" şeklinde paylaştı.

YouTube'un diğer tasarımları hakkındaysa şu an için herhangi bir ipucuna sahip değiliz. Fakat şirket, YouTube'un bu özelliği şu anda kullanabilen kullanıcılarını önümüzdeki haftalarda yeni tasarımlarla karşılaşabilecekleri konusunda bilgilendirdi. YouTube'un böyle bir hareket yapmasıysa bazı kullanıcıların tepkisini topladı.

Haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.