Yerli ve yabancı girişim ekosisteminin tüm paydaşları İstanbul'da bir araya gelecek

Yerli ve yabancı girişim ekosisteminin tüm paydaşları İstanbul'da bir araya gelecek

TEKNOFEST tarafından 20-22 Eylül'de düzenlenecek Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi'nde dereceye giren girişimlerden birinciye 20 bin dolar, ikinciye 10 bin dolar, üçüncüye ise 5 bin dolar ödül verilecek.

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinden (TEKNOFEST) yapılan açıklamaya göre, Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı iş birliğinde bu yıl 20-22 Eylül'de üçüncüsü düzenlenecek Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi, teknoloji girişimlerini, yatırımcılarını, teknoloji firmalarını ve girişim merkezlerini İstanbul'da buluşturacak.

Geleceğe yön veren teknoloji liderleri ve alanlarında uzman kişilerin de bulunacağı zirvede, en iyi girişimler seçilecek.

Belirlenen 9 stratejik sektöre odaklanan Take Off'a seçilecek girişimler, her biri kendi kategorisinde tanınmış yatırımcılar, girişimciler ve kurumların yöneticilerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.

Başvuruların 30 Haziran'a kadar süreceği etkinlikte dereceye giren girişimlerden birinciye 20 bin dolar, ikinciye 10 bin dolar, üçüncüye ise 5 bin dolar ödül verilecek.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.