Yeni Bir Türk Yapımı Oyun Palyaço Evi

Yeni Bir Türk Yapımı Oyun Palyaço Evi

Geçtiğimiz yılın sonuna doğru bir diğer yerli yapım Self ile karşımıza çıkan Ahmet Kamil Keleş, Palyaço Evi adlı yeni oyununu yayınladı. Oyun hakkındaki detaylar haberimizde.

Özellikle son zamanlarda duyurmaktan keyif aldığımız yerli yapımlarımız, hızlı bir şekilde çeşitlilik kazanmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda diğer yerli oyunlar olan Return of Clans, Battle for the Sun, Bard's Gold ve Self yapımları oyun dünyasındaki yerini almış, adından sıkça söz ettirmişti.

Yayınlanan yeni yerli oyunumuza baktığımızda Self'in de yapımcısı olan Aslan Game Studio tarafından hazırlandığını görüyoruz. Yine Self tarzında psikolojik ve karanlık yapısıyla dikkat çeken oyun, Palyaço Evi adını taşıyor.

Oyunun konusuna bakacak olursak tek başımıza akıl hastası palyaçolarla dolu bir evden kaçmak üzerine kurulu. Silah kullanımının da yer aldığı oyundaki amacımız ise bulmamız gereken anahtarlarla birlikte o evden çıkabilmek olacak.

Beklenildiği üzere Türkçe dil ve İngilizce dil desteğiyle gelen oyun Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Windows Phone 8 ve Windows 8 tablet platformlarında oynanabilir durumda. 

 

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.