Yeni bir Android One akıllı telefon daha geliyor

Yeni bir Android One akıllı telefon daha geliyor

Yeni bir Android One akıllı telefon daha Hindistan’da sunulacak. Lokal üreticilerden Lava üzerinden geliyor…

Teknoloji dünyasından hem cihaz, hem de sunduğu hizmetler yanı sıra projelerle de adından söz ettiren Google, geçtiğimiz sene geliştirdiği Android işletim sistemini gelişmekte olan ülkelerde destekleme amacı ile Android One adındaki projesinin uygulamaya koymuştu.

İlk olarak Hindistan’da başlatılan proje, belli bir donanım seviyesine sahip modellerin, olabilecek en uygun fiyat etiketi ile kullanıcılara sunulması amaçlanırken, Hindistan’da lokal üreticiler üzerinden bazı cihazlar satışa sunulmuştu.

Hindistan’da yeni bir akıllı telefon daha satışa sunulmaya hazırlanıyor. Bu yeni model Android One ailesinin yeni üyesi olacak ve 14 Temmuz tarihinde sunulacak olan akıllı telefonun Hindistan’da faaliyet gösteren lokal büyük akıllı telefon üreticilerinden Lava Mobile üzerinden geleceğini söyleyebiliriz.

Yeni akıllı telefonun fiyatının ise 12.000INR ( Yaklaşık 120$) seviyesinde olacağı belirtiliyor. Lava Mobile ve MediaTek işbirliğinde geliştirilen yeni cihazın bu nedenle de MediaTek tarafından üretilen yonga setinden güç alacağını belirtelim.

2GB sistem belleği yanı sıra 5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek olan yeni Android One akıllı telefon hakkında ne yazık ki çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak 14 Temmuz tarihine kadar çok daha ayrıntılı bilginin gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz.

maxicep

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.