Yaylalardaki kar yağışı fotoğrafçıların ilgi odağı

Yaylalardaki kar yağışı fotoğrafçıların ilgi odağı

Kar yağışıyla yeşilin beyaza büründüğü Karadeniz'in yaylalarındaki görsel şölen, fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı oluyor.

Doğal güzellikleriyle ünlü Karadeniz yaylaları, kar yağışının ardından sunduğu görsel şölenle fotoğraf tutkunlarından ilgi görüyor.

Bu yıl kar yağışının fazla olmaması nedeniyle fotoğraf anlamında burukluk yaşayan fotoğrafçılar, havaların soğumasıyla etkili olan karın ardından gruplar halinde yaylalara gezi düzenlemeye başladı.

Profesyonel ve amatör fotoğrafçılar, beyaz örtüyle kaplanmış çam ağaçlarının oluşturduğu uçsuz bucaksız ormanları doğal stüdyo gibi kullanıyor.

"Her fırsatta beyaz örtüyle oluşan güzellikleri fotoğraflıyoruz"

Sis Dağı Yaylası'na gezi düzenleyen Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) Başkanı Halit Kahveci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede kar yağışıyla birbirinden güzel karelerin ortaya çıktığını söyledi.

Birçok yerde görülemeyecek manzaraların Karadeniz'de bulunduğunu belirten Kahveci, "Kar yağışıyla güzel görseller ortaya çıkıyor, fotoğraf gezileriyle biz de bu görsel şölenden yararlanıyoruz. Bu sene kar yağışı çok olmasa da biz her fırsatta beyaz örtüyle oluşan güzellikleri fotoğraflıyoruz." dedi. 

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.