Yaklaşan Kurban Bayramı kömür satışlarını arttırdı

Yaklaşan Kurban Bayramı kömür satışlarını arttırdı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, mangal kömürünün satışları arttı.Yaklaşan Kurban Bayramı kömür satışlarını arttırdı,

Kurban Bayramına sayılı günler kala, Gaziantep’te mangal kömürünün satışları arttı. Kurban Bayramında mangalda, kebap yapmak isteyen vatandaşlar, mangal kömürü satan esnafların yolunu tuttu. Mangal kömürünün kilosu ise 2,5 TL’den satılıyor. Mangal Kömürü satan esnaflar, her vatandaşın bayramda evine aldığı ilk şeyin mangal kömürü olduğunu belirterek, “Kurban Bayramı geliyor. Millet kebap yemek için kömür alıyor” dedi.

Mangal kömürü satan esnaf Doğan Özkaleli, mangal kömürünün önceleri pek satılmadığını ifade ederek, “Şimdi Kurban Bayramı geliyor. Et bol, millet kebap yemek için kömür alıyor. Satışlarımız eskisine göre şua anda iyi gidiyor. Mangal kömürünü kilosu ise 2,5 liradan gidiyor” şeklinde konuştu.

Mangal kömürü satan esnaf Abdi Karahan ise, “Vatandanlar, bayramda illa evine mangal kömürü alıyor. Kurban bayramı geldiği için millet,mangal kebap yapmak için illa mangal kömür alır. Bayramda biz kömürcüleri çok tercih ederler” diye konuştu. 

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.