Windows 10'un Xbox bombası

Windows 10'un Xbox bombası

Windows 10 ile birlikte gelecek olan Xbox uygulamasının detayları tamamen ortaya çıktı!

Xbox One oyunlarını Windows 10 yüklü bilgisayarınıza aktarmanızı sağlayan Windows 10 Xbox uygulaması hakkında haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Major Nelson (diğer adıyla Microsoft'tan Larry Hryb) Windows 10 Xbox uygulaması için bir dizi yeni özellik açıkladı:

My Games: Windows Store üzerinden yüklenen tüm oyunlar bu listede görünecek. Koleksiyonunuza PC'nizden manuel olarak oyun ekleyebileceksiniz.

Game hubs: Artık game hub üzerinde lokal bilgisayarınızdan oyun başlatabilir, Windows Store'dan oyun hakkında detayları görebilir ve platform üzerindeki diğer insanların oyun aktivitelerini kolayca takip edebilirsiniz. Ayrıca konsol üzerinden stream edip oynadığınız oyunlar bu bölüm altında yer alacak.

Share with your friends: Oyunlardaki aktivite ve başarılarınızı bu bölüm altından paylaşabilirsiniz.

Xbox avatars: Avatars uygulamasının ismi Xbox Avatars olarak değiştirildi. İkonlar ve genel görünüm güncellenerek final tasarıma ulaşıldı. Fotoğraf çekme özelliği ile artık kendi fotoğraflarınızı avatar olarak kullanabileceksiniz.

Tüm bu özellikleri, yayınlanan son yapıda deneyebilirsiniz. Ancak sorunsuz bir deneyim için, 29 Temmuz'da yayınlanacak final sürümü beklemenizde yarar var...

chiponline

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.