WhatsApp'ın yeni özelliği kullanıma sunuldu

WhatsApp'ın yeni özelliği kullanıma sunuldu

WhatsApp’ın gizlilik sözleşmesiyle ilgili tartışmalar devam ederken yeni özellikler de kesintisiz olarak tanıtılıyor. WhatsApp’ın bir süredir test ettiği üçüncü taraf etiket desteği yeni güncellemeyle birlikte kullanıma sunuldu.

WhatsApp’ın bu ay itibariyle test etmeye başladığı yeni özellik bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Yeni özellik ile kullanıcılar harici şekilde oluşturdukları etiketleri WhatsApp sohbetlerine aktarabiliyor. Android ve IOS kullanıcıları artık bu özelliği kullanabilecek.

Kullanıcılar Sticker Maker gibi uygulamaları kullanarak albümlerinden etiket oluşturabiliyor ve sonrasında WebP formatında WhatsApp’a aktarılabiliyor. Etiket paketleri sadece 3 etiket barındırmalı ve sadece hareketli veya sabit içeriklerden oluşmalı. Bunun haricinde aktarım kabul edilmiyor.

Destek hattı da test ediliyor

Diğer taraftan sohbet içerisinden doğrudan WhatsApp destek hattına ulaşma seçeneği de test aşamasına geçti. Kullanıcılar karşılaştıkları sıkıntıları sohbet içerisinde ileterek bir WhatsApp destek biriminin katılmasını isteyebilecek. Bu özellik yakın dönemde kullanıma sunulacak.

KAYNAK: DONANIMHABER

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.