WhatsApp'a yeni özellikler geldi!

WhatsApp'a yeni özellikler geldi!

Anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, Android uygulamasını güncelledi. Android için WhatsApp güncellemesi, uygulamaya yeni özellikler ekliyor. İşte yeni WhatsApp özellikleri.

Popüler anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda iPhone için yeni beta sürümünü yayınlamıştı. iPhone için WhatsApp Beta sürümünde uygulamaya yeni özellikler ekleniyordu. WhatsApp, Android kullanıcılarını da unutmadı ve bugün yeni bir güncelleme yayınladı. WhatsApp güncellemesiyle uygulamaya yeni özellikler ekleniyor.

WhatsApp’ın Yeni Özellikleri!

Android için güncellenen WhatsApp; kişiselleştirilebilir pop-up bildirim desteği, özel bildirim sesi atama, tekli konuşmaları sessize alma, titreşim şiddetini ayarlama, sesli görüşmelerde kaliteyi düşürme opsiyonu ve mesajları okunmadı olarak işaretle özelliklerine sahip. Ancak mesajları okunmadı olarak işaretle özelliği, mesajı okuduğunuz zaman karşı tarafa yine mavi tik uyarısını gönderdiğini belirtelim.

Google Play’e henüz sunulmayan WhatsApp güncellemesini aşağıdaki bağlantıya tıklayarak APK dosyası olarak indirebilirsiniz. WhatsApp APK dosyasını yükledikten sonra WhatsApp’ın yeni özelliklerini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Android için WhatsApp İndir

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.