WhatsApp'a yeni bir özellik daha geldi

WhatsApp'a yeni bir özellik daha geldi

Popüler uygulama WhatsApp'a birbiri ardına yeni özellik geliyor. Bu kez kullanıcılar bakın WhatsApp'ta neyle karşılaşacak?

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp platforma entegre ettiği özellik ile gündemde.

Son yayınlanan WhatsApp beta güncellemesiyle, şirket kullanıcılarına ardışık sesli mesaj özelliği yayınlamaya hazırlanıyor.

Henüz test aşamasındaki bu özellik sayesinde kullanıcılar art arda gelen ses kayıtlarına bir kez 'oynat' tuşuna basmak yeterli olacak.

Bu sayede, kullanıcıların art arda gelen her ses kaydı için ayrı ayrı 'oynat' tuşuna basmaya gerek kalmayacak.

Ayrıca, tüm sesli mesajlar dinlendiğinde kullanıcılar özel bir sesle uyarılacak. Böylece, kullanıcılar hiçbir sesli mesajı dinlemeden geçmiş olmayacak.

Geçtiğimiz günlerde de yaptığı güncellemeyle WhatsApp iOS gruplarında sağ en üst köşede artık bir arama butonu eklendi. Bu çağrı butonu ile kolay bir şekilde arkadaşlarınız ile grup şeklinde görüntülü sohbetler başlatabileceksiniz.

Fakat şunu belirtmemiz gerekiyor ki, bulunduğunuz gruptan sadece rehberinize kayıt etmiş olduğunuz arkadaşlarınızla grup halinde görüntülü konuşabileceksiniz.

Söz konusu bu yenilik henüz Android kullanıcıları için ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. 

dha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.