WhatsApp Web’e sesli ve görüntülü arama özelliği geldi

WhatsApp Web’e sesli ve görüntülü arama özelliği geldi

WhatsApp’ın bilgisayar ve tabletlerde kullanılabilen versiyonu WhatsApp Web çok önemli iki özelliğe kavuştu. WhatsApp Web’in yeni sürümünde ortaya çıkan özelliklerin yakın zamanda uygulamaya entegre edilmesi bekleniyor.

WhatsApp sürekli olarak kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilmek için yeni güncellemeler yayınlıyor. WhatsApp'ın sesli ve görüntülü arama özelliğini web sürüme de getirecek. WhatsApp Web'de yapılan bir güncelleme ise sesli ve görüntülü arama özelliğinin, artık çok yakında olduğunu gösteriyor.

WhatsApp Web "2.2043.7" versiyonuna yükseltildi. Kaynak kodları ise yaklaşan sesli ve görüntü arama özelliği ile ilgili yeni detayları gözler önüne serdi. Yapılan güncellemeye göre kullanıcılar, WhatsApp Web'de arama yaparken iki farklı görüntü ile karşılaşacaklar gibi duruyor. Özellik muhtemelen birkaç hafta içerisinde kullanıma sunulacak.

WhatsApp, şu ana dek bu özellikle ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak WhatsApp Web'in her yeni sürümü, bu özelliğin biraz daha hazır olduğunu gösteriyor. Şirket muhtemelen, daha fazla vakit kaybetmeden görüntülü ve sesli arama özelliğini WhatsApp Web'e sunacak.

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.