WhatsApp mesajlarını otomatik cevaplayan uygulama

WhatsApp mesajlarını otomatik cevaplayan uygulama

WhatsApp'tan gelen mesajları otomatik olarak yanıtlayabilen bir uygulama geliştirildi. iWhatsApp isimli uygulamalayla kullanıcılar gelen mesajlara istedikleri şekilde yanıt verebiliyor.

İOS 12 ve iOS 13 işletim sistemlerine jailbreak uygulayan bir geliştirici, iPhone'lar için yeni bir uygulama geliştirdi. iWhatsApp isimli uygulama sayesinde WhatsApp'tan gelen mesajlar otomatik olarak yanıtlanabiliyor. 

Kullanıcılar, daha önceden jailbreak yaptıkları iPhone'larına bu uygulamayı yükledikten sonra yaptıkları ince ayarlarla WhatsApp için kendilerine bir robot oluşturmuş oluyorlar. MeBlackHat'in çeşitli seçenekler sunduğu uygulama telefonunuzdan uzak kaldığınızda ya da mesajlara bakamadığınız durumlarda, gelen mesajları otomatik olarak yanıtlayabiliyor.

MeBlackHat isimli geliştirici tarafından hazırlanan bu tweak, jailbreakli iPhone kullanıcıları tarafından an itibarıyla indirilebiliyor. Ancak bu uygulama ücretsiz değil. Kullanıcıların iWhatsApp'a erişmek için popüler uygulama depolarından "twickd"ye gitmeleri ve 2,39 dolar (yaklaşık 18 TL) karşılığında bu uygulamayı satın almaları gerekiyor.

KAYNAK: HABER7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.