WhatsApp masaüstü versiyonuna sesli ve görüntülü arama özelliği geldi

WhatsApp masaüstü versiyonuna sesli ve görüntülü arama özelliği geldi

WhatsApp masaüstü versiyonu için uzun süredir beklenen özellik bugün dünya genelinde kullanıma sunuldu. PC ve Mac kullanıcıları artık WhatsApp masaüstü versiyonuyla görüntülü ve sesli arama yapabilecek.

Son zamanlarda gizlilik sözleşmesiyle tepkilerin odağında olan WhatsApp, yeni özellikler getirerek kullanıcılarını mutlu etmeye çalışıyor. Koronavirüs pandemisiyle artış gösteren video konferans ihtiyacı bilgisayar kullanıcılarını Zoom, Teams, Discord ve Skype gibi programları kullanmaya başlatmıştı.

WhatsApp geç de olsa masaüstüne görüntülü ve sesli görüşme özelliği getirdi. WhatsApp’ın PC ve Mac uygulamalarını kullanarak sevdiklerinizle görüntülü veya sadece sesli görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Görüşmeler uçtan uca şifreli bir şekilde aktarılıyor.

GRUP ARAMA ÖZELLİĞİ YAKINDA GELECEK

Aynı anda sadece bir kişiyle görüşme yapılabiliyor. WhatsApp’tan yapılan açılamada, “İleride bu özelliği sesli ve görüntülü grup aramalarını da kapsayacak biçimde genişleteceğiz.” denildi.

Görüntülü görüşme özelliği bugün itibariyle herkesin kullanımına sunulmaya başlandı. Yaklaşık 1 hafta içerisinde herkese ulaşmış olacak.

KAYNAK: DONANIMHABER

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.