WhatsApp masaüstü uygulamasına iki yeni özellik geliyor

WhatsApp masaüstü uygulamasına iki yeni özellik geliyor

WhatsApp'ın masaüstü versiyonuna gelecek yeni özelliklerin test aşamasında olduğu ortaya çıktı. Bu özellikler arasında sesli ve görüntülü aramanın yer aldığı belirtildi.

WhatsApp, internet tarayıcısı veya doğrudan bilgisayar üzerinden de kullanılabiliyor. WhatsApp'ın her iki sürümü de uygulamanın temel işlevi olan mesaj gönderme ve almayı sağlasa da önemli bir eksiğe sahip durumda. Uygulamanın hem internet tarayıcısı versiyonu hem de bilgisayar uygulaması sesli veya görüntülü arama yapma özelliklerini barındırmıyor.

Fakat bugün WhatsApp'ı bilgisayar uygulaması üzerinden kullananlar için fazlasıyla sevindirici bir haber geldi. The Guardian'dan Alex Hern'in paylaştığı Tweete göre WhatsApp, masaüstü uygulamasında sesli ve görüntülü arama yapma özelliklerini şu sıralar test ediyor.

Alex Hern, paylaştığı Tweetinde bir ekran görüntüsüne yer verdi. Paylaşılan bu görüntüde WhatsApp'a iki yeni tuş geldiği ve bu tuşların henüz Beta sürecinde olduğu açıkça görülebiliyordu. Tuşlar için koyulan simgelerse tuşların sesli ve görüntülü arama özelliklerinin geleceğini kesinleştirmişti.

Haber7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.