WhatsApp depolama aracıyla hafıza doldu sorununa çözüm

WhatsApp depolama aracıyla hafıza doldu sorununa çözüm

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı depolama yöneticisi, kısa bir süre içinde kullanıma sunulacak. Yeni depolama yöneticisi sayesinde kullanıcılar, WhatsApp'tan gelen fotoğraf, video ve belgelerle ilgili daha fazla seçeneğe sahip olacak.

WhatsApp, bir süredir yeni bir depolama yöneticisi üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. Yapılan son açıklamalara göre WhatsApp, yeni depolama yöneticisini bu hafta içerisindeki tüm kullanıcıların hizmetine sunacak. Bu sayede WhatsApp, kullanıcılarının telefonları üzerindeki hakimiyetini biraz daha artırmış olacak.

WhatsApp'ın mevcut depolama yöneticisi, tüm sohbetleri kapladıkları boyutlara göre sıralıyor. Kullanıcılar, bir sohbetin detaylarına ulaştıklarında da GIF dosyalarını, metin mesajlarını, görüntüleri ve diğer her şeyi kategoriler halinde görüntülüyorlar. Aslına bakacak olursak bu depolama yöneticisi, yeterince kullanışlıydı. Ancak aynı kategori altında bulunan tüm içeriklerin silinmesi, kullanıcıların işini zorlaştıran bir husustu. İşte yenilenen depolama yöneticisinde böyle bir şey olmayacak.

İçeriklerin küçük fotoğrafları listelenecek

WhatsApp'ın yeni depolama aracı, eskisine kıyasla daha kullanışlı olacak. Kullanıcılar yeni depolama yöneticisinde, sohbetlerindeki tüm içeriklerin küçük hallerini görecekler. Bu sayede o sohbet içerisindeki içerikler, seçilerek silinebilecek. Ayrıca yeni depolama yöneticisi, birden çok kez gönderilen içerikleri gruplandıracak, 5 MB'den daha fazla yer kaplayan içerikleri ayrı bir menü altında listeleyebilecek. Bu sayede içeriklerin temizlenmesi daha kolay olacak.

KAYNAK: WEBTEKNO

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.