WhatsApp 13 yıllık mesaj geleneğini bozuyor! 15 dakika süre tanıyacak

WhatsApp 13 yıllık mesaj geleneğini bozuyor! 15 dakika süre tanıyacak

WhatsApp yeni özellikler getirmeye devam ediyor. 2014 yılında Facebook tarafından satın alınan WhatsApp, Meta çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor

WhatsApp mesaj düzenleme (edit) üzerinde çalışmalara başladı. Aktif olarak aylık 2 milyar kullanıcısı bulunan dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. WABetaInfo önümüzdeki günlerde uygulamaya mesaj düzenleme butonu geleceğini paylaştı.

WHATSAPP'TA MESAJ DÜZENLEME DÖNEMİ BAŞLIYOR

WABetaInfo'nun haberine göre WhatsApp önümüzdeki günlerde kullanıcıların yazım hatalarını düzeltebileceği "mesaj düzenleme" özelliğini getirecek. Uygulamanın beta sürümünde test edilmeye başlanan özellik ile ilgili detayları paylaşan WABetaInfo, bir konuşmada mesajların nasıl düzenlenmiş olarak işaretlendiğinin ekran görüntüsünü paylaştı.

15 DAKİKA İLE SINIRLI

Ekran görüntüsünden de anlaşılacağı gibi WhatsApp'ta gönderilen mesajlar düzenlendikten sonra "Düzenlendi" etiketi alıyor. Bu da kullanıcılara mesajın orijinal halinin değiştiği bilgisini vermiş oluyor. Özelliğin yazım hatalarını düzelme odaklı çıkarılacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca WhatsApp, kullanıcıların gönderdikleri mesajları düzeltebilmesi için yalnızca 15 dakikalık bir süre tanıyor. Tıpkı silinen mesajlarda olduğu gibi gönderilen mesaj belirli bir süreden sonra silinemiyor ya da düzenlenemiyor.

Şu an için hala geliştirme aşamasında olan özellik WhatsApp'ın Android beta sürümüne sahip kişiler tarafından kullanılabiliyor. Mesaj düzenleme özelliğinin ne zaman bütün kullanıcılara sunulacağı henüz bilinmiyor.

Akşam

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.