Vefatının birinci yıldönümünde Muhammed Benek'i rahmetle yâd ediyoruz

Vefatının birinci yıldönümünde Muhammed Benek'i rahmetle yâd ediyoruz

Geçen yıl Ramazanda bir Cuma gecesinde elim trafik kazasıyla rahmeti rahmana kavuşan Muhammed’i, yâd edeceğimiz ilk vefat yıldönümü

"Ömürlük projem" dediği kısa hadis filmleri teması etrafında genç bir yönetmenin niyet ve fikirlerinin tezahürü olan beyan ve çalışmaları üzerinden duaya vesile olacak bir panelle müzakere ve hatırlama arzusundayız.

Geçen yıl Ramazanda bir Cuma gecesinde elim trafik kazasıyla rahmeti rahmana kavuşan Muhammed’i, yâd edeceğimiz ilk vefat yıldönümü yine Ramazana ve rahmeti binlerce kat sağanakla ve sağmakla yağdığı Kadir gecesine tevafuk etmektedir. Mahzun ve makbul oruç ağızlı dualarla rahmet tecellilerine vesile olacağı mütevazı bir program yapacağız inşallah.

En müstesna ay olarak Ramazan ayının, müstesna gün olarak Cuma gününün ve bin aylık bereketiyle geceyi taçlandıran Kadir Gecesi’nin kadri hürmetine, Muhammedimiz için de rahmete ve şefaate vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

31 Mayıs 2019 Cuma günü öğleden sonra saat 17.00’de kabri başında duayla başlayacak programımız, saat 18.00’da panelle sürecek. Birlikte iftar yapılacak. Daha sonra Kadir gecesi hatim duası ve gecenin ihyası ile devam edecek. Teşriflerinizi bekleriz.

Uzaktan duayla iştirak bile yâd etmek için iyi bir vesiledir.

Feyizli ve bereketli Ramazanda dualarınızı bekleriz.

Ailesi ve arkadaşları

muhamed_afis.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum