Vatman konuştu: Yanlış yerde namaz kılıyordu yine de durdum

Vatman konuştu: Yanlış yerde namaz kılıyordu yine de durdum

İzmir'den dün iftar saatinde Karşıyaka tramvay hattında namaz kılan bir kişinin görüntüleri tramvayın güvenlik kameralarınca kaydedildi.

İzmir'den dün iftar saatinde Karşıyaka tramvay hattında namaz kılan bir kişinin görüntüleri tramvayın güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Sosyal medyada ilgi gören görüntülerde, kırmızı renkli minibüsünü parkeden bir kişi Alaybey Karşıyaka Tramvay hattında namaz kılıyor. Durumu farkeden vatman tramvayı durduruyor. Tramvayın geldiğini farkeden kişi de aceleyle namazını bitiriyor. Ardından yola park ettiği minibüsüne binerek uzaklaşıyor.

Tramvayı durduran vatman yaşadıklarını anlattı

Tramvayı durduran ve yolcularıyla vatandaşın namazını bitirmesini bekleyen vatman Aysu Tuna (27), yaptığı açıklamada iftar saatinde Alaybey'den Mavişehir yönüne giderken Nikah Sarayı ve Yunuslar arasında seyir halinde olduğunu belirterek, "Yol üzerinde namaz kalan bir beyefendi gördüm. Bunu fark ettiğim anda duruş yaptım daha sonra merkezle irtibata geçerek namaz kılan bir beyefendi gördüğümü ve duruş yaptığımı bildirdim. Çok fazla kendisini rahatsız etmemek adına yaklaşmadım, namazını tamamlamasını bekledim." dedi.

Yanlış yerde namaz kıldığını farkeden kişinin biraz daha hızlı hareket ettiğini belirten Tuna, "Tramvayda yolcular vardı. Normalde peron arasında acil durum yoksa durmuyoruz. Perona varmadan durduğumuz için yolcular meraklı bakışlarla ön tarafa geldiler. Camlarımız şeffaf olduğu için benim gördüğümü onlar da gördü. Fotoğraf çekenler oldu. Bizim için ilkti, onlar için de ilkti." şeklinde konuştu. AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.