Van'da Kur'an kurslarında yüz yüze eğitim başladı

Van'da Kur'an kurslarında yüz yüze eğitim başladı

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle mart ayından beri kapalı olan Kur'an kursları alınan tedbirler çerçevesinde kapılarını öğrencilerine açtı.

Eğitim-öğretimin başlaması vesilesiyle İpekyolu Aişe-i Sıdıka Hafızlık Kur'an Kursu, Boyalar Camii Kız Kur'an Kursu ve İpekyolu Kudüs Aksa Kız Kur'an Kursunu ziyaret eden İl Müftüsü Ömer Keskin, hocalar ve öğrencilerle bir süre sohbet ederek maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

İl Müftüsü Keskin, yaptığı açıklamada, "Rabbime hamdolsun, yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle mart ayından beri kapalı olan Kur'an kurslarımız, alınan tedbirler çerçevesinde kapılarını açmıştır. İmkân ve şartlara göre sınıf mevcudunun sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde ayrı ayrı gruplara ayrılması ve her grubun teneffüs saatlerinde öğrencilerin sosyal mesafeye uymaları için gerekli yönlendirmeler yapılacaktır. Kurs yönetimlerince teneffüs saatlerinde öğrenciler arasındaki sosyal mesafenin korunması için nöbet görevi de dahil olmak üzere gerekli planlamalar gerçekleştirilecektir." dedi.

İLKHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.