Üniversiteye akademik personel alınacak

Üniversiteye akademik personel alınacak

Abant İzzet Baysal (Bolu) ve Niğde ile Hitit Üniversitesi (Çorum) Rektörlükleri çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent, doçent doktor ve yardımcı doçent alacak.

Rektörlüklerin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
Duyurulara göre Niğde Üniversitesi Rektörlüğü Fen-Edebiyat ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için 1 profesör ve 2 doçent alımında bulunacak.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü ise İktisadi ve İdari Bilimler, Fen-Edebiyat ve Mühendislik Fakültesi ile Meslek Yüksek Okulunda görevlendirilmek üzere, 3 doçent doktor ve 6 yardımcı doçent doktor alacak.

Üniversite yardımcı doçent alımında, yabancı dil sınavı yapacak.

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Öte yandan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü, Fen-Edebiyat ve Eğitim Fakültesinde istihdam edilmek üzere 1 profesör ve 1 yardımcı doçent alımında bulunacak.

Rektörlüğün yabancı dil sınavına girecek yardımcı doçent adaylarının yabancı dil sınav tarihleri, daha sonra belirlenecek ve adaylara başvurdukları birim tarafından duyurulacak.

Abant İzzet Baysal ve Niğde ile Hitit Üniversitesine girmek isteyen adaylar, başvurularını 15 gün içinde rektörlüklerin ilgili birimlerine yapabilecekler.
Haber 7