Üniversite adayları için tercih fuarı

Üniversite adayları için tercih fuarı

Üniversite adayları heyecanla bekledikleri puanlarını öğrendiler. Şimdi hangi üniversiteyi seçeceklerinin telaşındalar. Öğrenciler, bugün açılan ve yüze yakın üniversitenin yer aldığı İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki tercih

Devlet ve vakıf üniversitelerinin yer aldığı fuarda uzman akademisyenler, açılan stantlarda yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerin tercihine yönelik danışmanlık hizmeti veriyor. Ünitercih Fuarı’nda ayrıca konuşmacıları, üniversite rektörleri ve fakülte dekanlarından oluşan bir dizi konferans da üniversite adaylarını bekliyor. Yüksek puanlarla öğrenci alan devlet üniversitelerinden fuara en iyi hazırlananlarından biri Orta Doğu Teknik Üniversitesi oldu. İstanbul Üniversitesi ise fuarda yer almadı. Fuarda en büyük stantlar ise İstanbul Aydın, Beykent, Okan, Nişantaşı ve Üsküdar Üniversitesi gibi vakıf üniversitelerine ait.

30244228.jpg

Fuar birçok şehri gezecek
Üniversiteler stantlarında genel olarak kendi öğrencilerini görevlendirdi, bu da fuara gelen öğrencileri memnun etmedi. Aradıkları cevapları bulamamaktan yakınan adaylar oldu. İsteyen adaylar fuarı, 5 Temmuz Pazar gününe kadar Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ücretsiz ziyaret edebilirler. Fuar 8-9 Temmuz’da da Ankara Congresium’da üniversite adaylarıyla buluşacak. Başka birçok ilde de düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.