UEFA Süper Kupa Real Madrid - Sevilla Maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Süper Kupa Real Madrid - Sevilla Maçı saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi kupasını müzesine götüren Sevilla, UEFA Süper Kupası için mücadele edecek. Süper kupa maçı saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Futbol severlerler için işte cevabı...

Avrupa'da 2015-2016 sezonunun son büyük kupası sahibini buluyor. Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile Avrupa Ligi kupasını müzesine götüren Sevilla, UEFA Süper Kupası için 9 Ağustos Salı günü karşı karşıya gelecek. Kıyasıya mücadeleye sahne olacak İspanya derbisi, TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Real Madrid ve Sevilla, 2 yıl aranın ardından yeniden finalde kapışıyor

Futbol dünyasında nefesler tutuldu. Gözler Norveç'te oynanacak UEFA Süper Kupa finaline çevrildi. Bir yanda Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid, diğer yanda Avrupa Ligi Kupasının son sahibi Sevilla... Mücadele, hem İspanya derbisi, hem de 2014 Süper Kupa finalinin rövanşı niteliği taşıyor.

Real'de yıldızlar yok

2014 Süper Kupa finalinde Sevilla'yı 2-0'la devirip kupanın sahibi olan Real Madrid, bu kez rakibi karşısına bir çok önemli silahından yoksun çıkacak. EURO 2016 nedeniyle henüz tatilden dönmeyen Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos, Keylo Navas ve Pepe bu kritik maçta forma giyemeyecek.

Madrid ekibinde Benzema'nın da durumu henüz netleşmedi. 3 kez üst üste UEFA Kupası'nı kaldıran Sevilla ise, artık Süper Kupa'nın da sahibi olmak istiyor..

Zorlu karşılaşma, Norveç'in Trondheim şehrindeki Lerkendal Stadyumu'nda oynanacak. 21.45'te başlayacak mücadeleyi Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Dev maç TRT 1'den naklen yayınlanacak. - TRT Spor

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.