Twitter'a "uygulama için satın alımlar" geliyor

Twitter'a "uygulama için satın alımlar" geliyor

Twitter'ın Android kullanıcıları için "uygulama için satın alım" özelliği üzerinde çalıştığı açığa çıktı.

Bir süredir büyük bir revizyon içinde olduğu bilinen Twitter, çok sayıda yeni özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığı tersine mühendislik çalışmalarıyla platformun yeni özelliklerini yayınlanmadan önce ortaya çıkarmayı başaran Jane Manchun Wong, daha önce "Tweet'i Geri Al" ve ücretli abonelik gibi özellikleri açığa çıkarmıştı. Şimdiyse yine aynı isim, Twitter'ın Android ekosistemi için geliştirdiği yeni bir özelliği ortaya çıkardı.

Wong'un Twitter'dan yaptığı son açıklamalara göre platform, bu kez de uygulama içi satın alımlar için çalışmaya başlamış durumda. Konuyla ilgili bir ekran görüntüsü de paylaşan Wong, Twitter'ın artık Google Play faturalandırma hizmeti için de izin isteyeceğini gözler önüne seriyor. Peki Twitter, ne için uygulama içi satın alımlar sunacak?

Tweet'i Geri Al isimli özelliğin, yalnızca ücretli aboneler için kullanıma sunulacağına dair dikkat çeken bir iddia vardı. Özelliği ortaya çıkaran Wong tarafından ortaya atılan bu iddia, uygulama içi satın alım özelliğinin açığa çıkışıyla güçlenmiş gibi görünüyor. Ayrıca platform, kısa bir süre önce de "Süper Takip" olarak isimlendirdiği yeni bir özelliğini duyurmuştu. Bu özellik, kullanıcıların içerik üreticilere abone olmalarını sağlıyordu. İşte bu iki özellik, Twitter'ın uygulama içi satın alım özelliğini nerelerde kullanacağının en net göstergesi.

Twitter'ın uygulama içi satın alım işlemlerine ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Ancak bu özelliğin kullanıma girmesiyle Twitter'da yepyeni bir dönem başlayabilir. Ancak şu an için bu konuyla ilgili netleşmiş hiçbir şey yok.

webtekno 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.