Türkiye'nin üzerinde Ayasofya bedduası var, bir an önce açılmalı

Türkiye'nin üzerinde Ayasofya bedduası var, bir an önce açılmalı

Kayıhan Osmanoğlu: O kadar çok sıkıntılar var ki işlerimiz rast gitmiyor çünkü beddua var. A'dan Z'ye aklınıza ne geliyorsa dedelerimizin bedduaları var

Risale Haber-Haber Merkezi

Fatih Sultan Mehmed Han'ın emaneti, İstanbul'un Fethi'nin simgesi Ayasofya Camii'nde ard arda ortaya çıkan provokatif görüntüler, bir yandan Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması gerekliliğini gündeme getirirken diğer yandan da Fatih Sultan Mehmed Han'ın Ayasofya Camii ile ilgili vakfiyesini akıllara getirdi.

A'dan Z'ye aklınıza ne geliyorsa dedelerimizin bedduaları var

Yaşananlara ve Ayasofya Camisi'nin günümüzdeki durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Abdulhamid Han'ın torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu, dedesi Fatih Sultan Mehmed Han'ın vakfiyesini hatırlatarak; "Bugün genel olarak baktığımızda üzerimizde o kadar çok sıkıntılar var ki işlerimiz rast gitmiyor çünkü beddua var. A'dan Z'ye aklınıza ne geliyorsa dedelerimizin bedduaları var. Onların ahının kalkması ve Ümmet-i Muhammed'in ayaklanması için Ayasofya Camimizin ibadete açılması gerekiyor" dedi.

İnşallah en kısa zamanda açılacağına da inanıyoruz

Yeni Akit'in haberine göre Kayıhan Osmanoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Bir defa biz bağımsız bir ülkeyiz. Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasını istiyoruz. Orası bizim için çok önemli ve değerli. İnşallah en kısa zamanda açılacağına da inanıyoruz. Biz oraları ziyaret ettiğimizde de bunun için sürekli dualar ediyoruz."

ayasofya_banner.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum