Türkiye- Slovenya Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Türkiye- Slovenya Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Türkiye Slovenya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıtını haberimizden görebilirsiniz. Euro 2016 öncesinde A Milli Futbol Takımı son hazırlık maçına çıkıyor. İki milli takım da hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürüyor.

Türkiye Slovenya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) öncesinde A Milli Futbol Takımımız son hazırlık maçına çıkıyor. Slovenya ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde takımların çalışmaları devam ediyor. Peki Türkiye Slovenya maçı ne zaman oynanacak? İşte karşılaşma öncesindeki son gelişmeler ve detaylı açıklamalar.

Türkiye Slovenya maçı bilgileri
 




2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesindeki son özel maçında 5 Haziran'da deplasmanda Slovenya ile karşılaşacak Türkiye A Milli Futbol Takımı, bugün saat 18.00'de yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde Gloria Sports Arena'da yapılan antrenmanın ilk bölümünde kondisyon salonunda saha çalışmasına hazırlanan futbolcular, yenilenme ve kor antrenman yaptı. Antrenmanın sahadaki ikinci bölümünde ise hedefli pas çalışması ve sınırlı alanda grup taktiğine yönelik çift kale oyun oynandı. Serbest oyunu takiben rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle antrenman sona erdi.

Dün akşam oynanan Karadağ mücadelesinde forma giyen futbolculardan bazıları takım otelinde toparlanma çalışması yaptı. Tedavisi süren Serdar Aziz, fizyoterapist eşliğinde özel program dahilinde takımdan ayrı olarak, maçtan önceki gün yapılan antrenmanda yer almayan Gökhan Gönül ise takımla birlikte çalıştı.

A Milli Takım, yarın saat 11.00'de basına kapalı gerçekleştirilecek bireysel antrenman, saat 18.00'de de Gloria Sports Arena'da basına açık yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.
 

Milli Takım'ın Slovenya maçı programı belirlendi

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesindeki son özel maçında 5 Haziran'da Slovenya'ya konuk olacak olacak A Milli Takımımızın antrenman ve seyahat programı belli oldu.Karadağ maçının ardından 3 Haziran'a kadar Antalya'da kamp çalışmalarını sürdürecek A Milliler, her gün Gloria Sports Arena'da sabah bireysel antrenman olmak üzere iki antrenman yapacak. A Milli Takım kafilesi, 3 Haziran Cuma günü saat 18.30'da Antalya'dan Slovenya'nın başkenti Ljubljana'ya hareket edecek.Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de maçın oynanacağı Stozice Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım, maç öncesindeki son çalışmasını yine bu statta aynı gün saat 18.30'da yapacak. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık tutulacak.A Milli Takım, 6 Haziran Pazartesi günü saat 13.00'te (TSİ 14.00) Slovenya'dan Marsilya'ya geçecek ve EURO 2016 hazırlıklarına Fransa'da devam edecek.


EN DİKKAT ÇEKEN İSİM JAN OBLAK

Slovenya Milli Takımı kadrosuna bakıldığında ise en dikkat çeken ismin ise Atletico Madrid kalecisi Jan Oblak. Aynı şekilde takımın bir diğer kalecisi olan Interli Samir Handanovic'de takımın önemli isimlerinden. Kadronun bir diğer önemli ismi ise Fiorentinalı Josip Ilicic. Orta sahada oynayan 28 yaşındaki oyuncu milli takım ile 31 maça çıktı ve 1 gol attı.

EFSANE İSİM ZLATKO ZAHOVİC

Slovenya futbolunun tartışmasız en önemli yıldızı ise Zlatko Zahovic olarak belirtiliyor. 1992-2004 yılları arasında Slovenya Milli Takımı forması giyen yıldız isim 80 kez formasını giydiği milli takım ile 35 gol atma başarısı gösterdi. Kariyerinde Valencia, Porto gibi Avrupa'nın tanınmış takımlarında oynayan Zahovic futbolu 2005 yılında Benfica'da bıraktı.

Türkiye Slovenya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorularının yanıtını haberimizden görebilirsiniz. Euro 2016 öncesinde A Milli Futbol Takımı son hazırlık maçına çıkıyor. İki milli takım da hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürüyor. Türkiye Slovenya maçı ile ilgili son gelişmeleri ve detaylı bilgileri haberimizden inceleyebilirsiniz.

 

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.