Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta? hangi kanalda?

Türkiye Hırvatistan maçı saat kaçta? hangi kanalda?

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup maçı Türkiye-Hırvatistan karşılaşması ne zaman hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası D grubu ilk maçında Hırvatistan Milli takımı ile karşılaşacak. Avrupa şampiyonasındaki ilk maçımız olacak olan Hırvatistan maçı şampiyonaya güzel başlangıç için büyük bir fırsat olarak görülüyor. Başkent Paris’teki Parc des Princes'te yapılacak maç, TSİ 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi TRT 1'den naklen izleyebilirsiniz.

Türkiye ile Hırvatistan arasında oynanacak maçı İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek. FIFA kokartını 2002'den bu yana takan 42 yaşındaki Eriksson'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Mathias Klasenius ve Daniel Warnmark yapacak. Dördüncü hakemliğini ise İskoçyadan hakem William Collum'un yapacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise İsveçli hakemler Stefan Johannesson ile Markus Strömbergsson olacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası için Türk taraftarlarımız Parise gitmeye başladılar. Sokaklarda bir çok türk taraftar görmek mümkün. Millilerimiz, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde oynadığımız son 10 maçtan biri hükmen olmak üzere 9'unu kazandı, sadece birini kaybetti. Milli takımımızın formuda yükselişte olduğu gibi Hırvatistan Milli Takımında da çok değerli oyuncular bulunuyor. Bunların en tanınanları Modric, Rakitic, Kovacic ve Mandzukic Hırvatistan milli takımında bulunuyor. Mymemur ekibi olarak Türk Milli Takımımıza Avrupa Futbol Şampiyonasında Başarılar Dileriz.

Türkiye Muhtemel 11: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Burak Yılmaz.

Hırvatistan Muhtemel 11: Subasic, Srna, Vedran Corluka, Domagoj Vida, Ivan Strinic, Modric, Milan Badelj, Ivan Rakitic, Ivan Perisic, Mateo Kovacic, Mario Mandzukic.

 

www.mymemur.com.tr

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.