Türkiye futbolda Atatürklü tişörtü tartışırken israil 200 Filistinliyi daha öldürdü

Türkiye futbolda Atatürklü tişörtü tartışırken israil 200 Filistinliyi daha öldürdü

Suudi Arabistan'da oynanması gereken maç Fenerbahçe ve Galatasaraylı yöneticilerin Atatürklü tişört ısrarı yüzünden iptal edildi. Türkiye gündemi futbola kilitlendi. israil ise katliama devam etti...

Katil israil ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin çeşitli noktalarına hava, kara ve denizden gece boyunca düzenlediği saldırılarda yaklaşık 200 Filistinli öldürüldü, onlarca kişi yaralandı.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberine göre israil ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki En-Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda ölen ve yaralananlar oldu.

İsrail topçu birliklerinin Refah kentine düzenlediği şiddetli saldırı sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti ve yaralandı.

Gazze Şeridi'nin orta ve güney sahillerine İsrail savaş gemileri ağır top mermileriyle saldırı düzenlerken, Gazze Şeridi'nin orta kesimi özellikle Bureyc Mülteci Kampı şiddetli şekilde hava ve karadan hedef alındı.

İsrail ordusuna ait tanklar da Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'na çok sayıda top mermisi attı.

Savaş uçakları, güneydeki Han Yunus kentine art arda şiddetli saldırılar düzenledi; saldırılarda ölen ve yaralananlar oldu

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum