Trump-Kim görüşmesi Vietnam'da çılgınlığa dönüştü

Trump-Kim görüşmesi Vietnam'da çılgınlığa dönüştü

Vietnam'da bir araya gelecek Donald Trump ile Kim Jong Un buluşması öncesi Vietnam'da hareketli günler yaşanıyor. Buluşmanın popüler hale gelmesi berberleri bile harekete geçirdi. Trump-Kim saç kesimleri ücretsiz yapılıyor.

Vietnam'ın başkenti Hanoi'deki bir berber, ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'un kendine özgü saç modellerini isteyen müşterilerine, bu ay sonuna kadar ücretsiz yapacak.

Hanoili berber, Trump ile Kim arasında 27-28 Şubat'ta gerçekleşecek zirve onuruna böyle bir uygulamaya başladığını söyledi.

 Ay sonuna kadar ücretsiz.
Vietnam savaşında 2 amcasını kaybeden salonun sahibi Le Tuan Duong, "Bunu sadece eğlence için yapıyordum. Fakat insanların buna verdiği tepki sürpriz oldu. Barışı seviyorum. Savaştan nefret ediyorum. Ailemdeki birçok insan öldü. Bu yüzden bu zirveyi çok fazla destekliyorum" diye konuştu.

Kim modeli saç kesimi yaptıran 9 yaşındaki To Gia Huy, "Bu model saç kesimiyle mutlu hissediyorum. Çünkü Kuzey Kore'nin lideri gibi göründüğümü düşünüyorum" dedi.

Trump modeli saç yaptıran 66 yaşındaki Le Phuc Hai ise, "Saçımın bu parlak turuncu renginden korkmuyorum. Çünkü bu tanıtım kampanyası sonunda salon sahibi saçlarımı eski haline döndüreceğini söyledi. Donald Trump'ın saç kesimini seviyorum. Harika görünüyor ve yaşıma uyuyor" ifadelerini kullandı.

Reuters

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.