TRT Haber'e uluslararası ödül

TRT Haber'e uluslararası ödül

23. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nın Ankara'da düzenlenen ödül töreninde TRT Haber de ödül aldı.

23. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nın ödül töreni Ankara'da yapıldı.

Muhabirler, Kameramanlar... Medya dünyası bir araya geldi. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması Ödülleri 23'üncü kez sahiplerini buldu.

Ankara'da düzenlenen ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanısıra siyaset, medya ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

Gecede, 5 ana kategoride ödül verildi. O ödüllerden biri de TRT Haber'e geldi. TRT Dış Haberler Müdürü Ahmet Görmez ve kameraman İhsan Kırkbeşoğlu'nun Zeytindalı Harekatı'ndaki milli silahları konu alan "Fırtına Obüsleri haberi", özel haber kategorisinde ödüle layık görüldü.

TRT Dış Haberler Müdürü Görmez, "Bu ödülün üzerinde benim adım yazıyor ama Zeytin Dalı Harekatı başladıağı andan sonuna kadar TRT Haber çok sayıda hem sınırın öbür tarafında hem de Türkiye tarafındaydı o yüzden her ne kadar bu ödülün üzirende benim ismim yazıyorsa da bu TRT Haber'in ödülüdür." değerlendirmesinde bulundu.

Kameraman İhsan Kırkbeşoğlu ise, "Yaptığımız işin ödüle layık görülmesi bizi gerçekten duygulandırıyor, mutlu ediyor, Benim en büyük şansım da Ahmet Görmez gibi bir insanla görev yapmam oldu." ifadelerini kullandı.

Ödül töreninde 5 ana kategorinin yanında 8 de mansiyon ödülü verildi.

Kaynak: TRT Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.